For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

قرارداد پژوهشی دوره فرصت مطالعاتی

همکاری محقق به مدت3 ماه الی 12 ماه ماه طی ضوابط و مقررات مندرج در آئین ­نامه "برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور"، با همکار پژوهشی جهت اجرای طرح فرصت مطالعاتی.

- پرداخت ماهانه مبلغ ( 10/500/000 تومان بطور ناخالص یا معادل با حقوق دريافتی اساتيد دانشگاه با درجه علمی مشابه در دانشگاه تهران برای متقاضیان عضو هیات علمی)

اختصاص مبلغ ماهیانه تا سقف 50 میلیون ریال جهت کمک هزینه اقامت، درصورت نیاز محقق با ارائه اسناد مربوطه (اجاره نامه معتبر).

پرداخت اعتبار پژوهشی تا سقف 500  ميليون ريال به عنوان اعتبار پژوهشي به محقق از محل اعتبار مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری.

وظایف و تعهدات محقق

گذران دوره همکاری فرصت مطالعاتی طبق آئین نامه " برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور " و ضوابط پایگاه میزبان براساس توافق طرفین.

ارائه گزارش ماهانه از پیشرفت پروژه به همکار پژوهشی

قرارداد پژوهشی دوره فرصت مطالعاتی | دکتر غلام‌حسین محمدنژاد

خطا

The website encountered an unexpected error. Please try again later.